espero que hàgiu tingut unes bones festes. Als que canviïn d'any ara el 31 a la nit, que tinguin una bona entrada, als altres, que gaudeixin d'aquest dia de festa.
La paraula per demà, dona nom al pa sense llevat. No és un terme corrent, ja que no és corrent prendre pa sense llevat. Alguna propietat havia de tenir, però la desconec. Algú en sap alguna cosa del tema?
Gràcies!
Hola,
ResponEliminajo no sé gaire de pa, però he trobat aquesta plana web en espanyol que explica moltes coses: http://www.historiacocina.com/historia/articulos/panfin.html
El pa sense llevat es diu àzim
Moltes gràcies Toni pel teu comentari. Francament pensava que hi hauria una raó per la fabricació de pa àzim, per exemple que es conserva millor....
ResponEliminaMe encanta la cocina. ¿Estas interesado en el Coaching?, si es así estoy encantado de invitarte a mi pagina.
ResponEliminahttp://pacobailacoach.blogspot.com/
Hola Paco,
ResponEliminate agradezco mucho tu comentario. A mí la cocina estrictamente no me gusta, sin embargo me encanta leer libros de cocina. Curioso, ¿verdad?
El coaching me interesa mucho, creo que es una herramienta de primer orden para abrir la mente y plantear nuevas actitudes o soluciones a viejos problemas.
Ja le he dado una ojeada a tu página. Pero de momento no tengo base suficiente para expresar una opinión.
Gracias otra vez.
Saludos,
Toni