divendres, 14 de novembre del 2008

Crim i càstig

Hola!

recomano llegir abans la entrada d'ahir sobre els errors d'interpretació, ja que aquesta és una mica la continuació, i és que una nit de reflexió dona per moltes coses...:-)

Durant tota la meva vida he pensat que després de les errades venien els càstigs, i ahir, mentre reprenia el tema de les interpretacions, m'he adonat de que no és ni ha estat mai així.

La nostra cultura té una influencia molt important de la jueva, degut principalment a la Bíblia, a la part que el Cristianisme comparteix amb el judaisme. I tot i que Crist va parlar d'un Déu diferent, que estima i entén, dins de la religió van quedar moltes referències al Déu intolerant i venjatiu dels jueus, les principals: l'infern i el judici.

Si en lloc de veure les coses negatives que passen a la teva vida com a desgracies, les veus com a oportunitats, de sobte, el que semblaven càstigs, són benediccions que rebem per adonar-nos de les coses que hem de millorar per viure les nostres vides plenament.

Encara tinc unes quantes coses a dir sobre el tema, però m'estimo més no buidar el pap d'una tacada, ja que entenc que aquest temes són dolorosos, i no vull ofendre ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada